Du är här:Start > Om oss

Kyrkan är människorna

Säger man "kyrka" tänker nog de flesta på ett hus med ett torn. Men kyrkan är framförallt människorna i det där huset...

Där finns gamla, unga och mittemellan, jobbare och direktörer, läkare och dagisfröknar, smala, runda, ljusa, mörka, långa och korta - här är alla välkomna! Det som håller en församling samman är inte tycke o smak eller socialgrupp, utan den gemensamma tron på Jesus.

Kyrkan är inte heller en plats för de perfekta - tvärtom! Att bekänna sig som kristen är ju att bekänna att man inte klarar sig själv, att man behöver Jesus. Vi är alla människor på väg, människor som vill hjälpa och stötta varandra i strävan att bli det Gud har tänkt för oss - det är det kyrkan handlar om!

Och du är välkommen med!

Till vänster hittar du flikar med mer info om just vår församling; Vad vi tror och vill och gör. Under "Välkommen med" i huvudmenyn hittar du våra olika samlingar och grupper. Och hittar du inte den information du letar efter är du alltid välkommen att kontakta oss, så gör vi vårt bästa för att svara på dina frågor och möta dina behov!